Actie schone Waal

Doe mee, ruim op!

Hoog water bij opruimactie ASW76

Geplaatst door op

"We ontmoeten elkaar bij de Ooijpoort", is makkelijker gezegd dan gedaan deze keer: hoog water! De parkeerplaats onder de Waalbrug en de voeten van de brug staan helemaal onder water. Gaan we op blote voeten door het water naar de waalstrandjes of omlopen? We wachten nog op iemand en het kost wel veel tijd. Aan de slag vóór de Ooijpoort dan maar.

Daar halen we met gemak een volle zak afval op. Ook de pier richting centrum staat onder water, op naar het Valkhof- en Hunnerpark. Daar ligt verrassend weinig afval. 2 zakken afval opgehaald uiteindelijk. Waar laten we die dan als er geen container is? Met een beetje passen en meten in de reguliere afvalbakken. Best een aparte editie Actie Schone Waal zo. Maar als wij niet makkelijk bij de Waalstrandjes komen geldt dat ook voor anderen, minder afval op de strandjes dan nu dus zou je denken. Dat is een mooie afsluitende gedachte.

Met Brenda, Liza en Saskia

b2ap3_thumbnail_FullSizeRender-15.jpgb2ap3_thumbnail_FullSizeRender-16.jpgb2ap3_thumbnail_FullSizeRender-20.jpgb2ap3_thumbnail_IMG_9415.JPGb2ap3_thumbnail_IMG_9419.JPG