Actie schone Waal

Doe mee, ruim op!

Derde schone Waal Challenge zondag 8 februari

Geplaatst door op

Stichting Het Wijze Weeskitten gaat zondag 8 februari om 11.00u de derde schone Waal Challenge aan. De oorspronkelijke datum van 24 januari ging niet door vanwege hoogwater en sneeuwval. Eens zien wat de weer- en afvalgoden dit maal in petto hebben!

Stichting Het Wijze Weeskitten biedt hulp aan katten in nood door middel van castratieprojecten, voorlichting en -indien daarvoor plek is- opvang en socialisatie van zwerf- en verwilderde katten in gastgezinnen. Met de opruimactie vraagt de stichting kattenliefhebbers 1,50 Euro te doneren om een centrale opvangplek te realiseren.

Wij hebben alvast 12,50 Euro gestort, doe je mee? (IBAN: NL 10 INGB000 5968056, het wijze weeskitten). Een goede tip voor een locatie is ook welkom!

schone Waal Challenge 

Bij de schone Waal Challenge gaat een organisatie, bedrijf of vereniging de uitdaging aan met vijf mensen de Waalstranden op te ruimen bij natuurgebied de Stadswaard, direct aan het centrum van Nijmegen. 

Symbool van de uitdaging is een goud gespoten afvalknijper die als eerste werd aangenomen door B&W Nijmegen in de personen van burgemeester Bruls en wethouder Helmer.

Moskee Heseveld nam de knijper uit handen van burgemeester Bruls over en heeft deze nu overgedragen aan het Wijze Weeskitten. Het volgende team komt van communicatiebureau Einder en daarna staan de sociale media experts van How about You in de startblokken.